SAOPŠTENJE STRELJAČKOG KLUBA PARTIZAN

VESTI

Na vanrednoj skupštini JSD Partizan koja je održana 12.09.2022. godine u Beogradu, ulica Humska 1,  Streljački klub Partizan dao je punu podršku kandidatu za predsednika JSD Partizan g-dinu Ostoji Mijailoviću.
Streljački klub Partizan (uz vaterpolo klub) najtrofrjniji je klub u porodici JSD Partizan koju predvodi najtrofejnija sportiskinja u istoriji JSD Partizan Andrea Arsović, koja je i ove godine zablistala i osvojila 3 velike medalje na evropskim i svetskim prvenstvima. Ove godine naš klub je i ekipni senioreki šampion Srbije.
Našem klubu je čast i privilegija što su oba kandidata za predsednika JSD prepoznali Andreine kvalitete kako sportske tako i ljudske i predložile je za podpredsednika JSD-a.
Nakon sagledavanja iznetih planova i programa sa planom vizije razvoja celokupnog sportskog društva, Streljački klub Partizan odlučio je da pruži punu podršku kandidatu za predsednika Ostoji Mijailoviću.
Postoji mnogo razloga, a pre svega potrebna je nova snaga i energija sa ljudima koji imaju viziju da stvore velika dela a ujedno su dokazani privrednici, sportski radnici i vode uspešno svoje klubove i firme u ova teška vremena.
Komunikacija i zdrav odnos možda su i primarne stavke, a prvi koraci koje treba pokrenuti u novoj eri sportskog društva.
Bez degradacije sa jasnom željom da se ujedine i dišu kao jedan, da se crno bela porodica ujedinjehih klubova vrati na šampionski kolosek slavne tradicije i istorije, jer PARTIZAN je iznad svih nas!
Streljački klub Partizan.


VIDEO
  • YOUTUBE


    Evropske Igre Baku 2015


    Čas pucanja sa svetskom rekorderkom